2014. november 24., hétfő

Van 900 ezer forintnyi vagyonod? Jó hírünk van: a Föld gazdagabbik feléhez tartozol!

A világ teljes pénzügyi vagyonát 2014-ben 263 billió (263 x 1012) dollárra becsülik. Ez a válság előtti vagyonnál 20%-kal, a közvetlenül válság utáni szintnél 39%-kal magasabb. Az átlagos vagyonérték Svájcban (580 ezer USD/felnőtt lakos), a medián Ausztráliában (225 ezer USD/felnőtt lakos) a legmagasabb. 


Az egymillió dollár feletti vagyonnal rendelkezők a Föld teljes népességének alig 0,7%-át teszik ki, de a teljes vagyon 40%-át birtokolják. A népesség 69%-a 10 ezer dollárnál kisebb vagyonnal rendelkezik, ami összességében a teljes vagyon alig 3%-ának felel meg. A 10 és 100 ezer dollár közötti vagyonnal rendelkezők a népesség 23%-át reprezentálják, és az összvagyon 14%át birtokolják. 

Ahhoz, hogy a Föld gazdagabbik feléhez tartozzunk, legalább 3650 dollárnyi (azaz mai árfolyamon számolva kevesebb, mint 900 ezer forintnyi) vagyonnal kell rendelkeznünk. 

1 megjegyzés:

 1. Jó napot, Josef Lewis vagyok. Egy elismert, törvényes és akkreditált hitelező. Nagyon gyorsan és egyszerűen nyújtunk kölcsönöket, személyi kölcsönöket, autóhiteleket, otthoni hiteleket, diákhiteleket, üzleti kölcsönöket, feltalálói kölcsönöket, adósságkonszolidációt. stb.

  Kapjon engedélyt egy üzleti vagy egyéni hitelre ma, és szerezzen pénzeszközöket ugyanazon a alkalmazási héten. Ezek a személyes kölcsönök jóvá lehet hagyni, függetlenül a hitelezéstől, és sok boldog ügyfelünk van, aki támogatja ezt a követelést. De nemcsak megkapja a szükséges kölcsönöket; akkor a legolcsóbb lesz. Ez a mi ígéretünk: Garantáljuk a legalacsonyabb kamatlábat minden olyan kölcsön esetében, amely ingyenes fedezetet nyújt.

  Törekszünk arra, hogy pozitív tartós benyomást hagyjunk ügyfeleim elvárásainak túllépése során. Célunk, hogy méltósággal és tisztelettel kezeljük, miközben a legmagasabb minőségi szolgáltatást időben biztosítjuk. Nincs szükség társadalombiztosításra, és nem szükséges hitelesítési ellenőrzés, 100% -os garancia. Kérjük, azonnal válaszoljon az alábbi részletek alapján, ha érdekel a kölcsön, és mentes a csalásoktól.

  E-mail: progresiveloan@yahoo.com
  Hívás / szöveg +1 (603) 786-7565 köszönöm  VálaszTörlés