2012. október 3., szerda

Tények és mítoszokNos, a diplomás munkanélküliség mítoszát itt le is zárhatjuk: A foglalkoztatottakon belül sokkal magasabb a diplomások aránya (24%), mint a teljes népességen belül (21%). Ellenben az alacsony végzettségűek aránya sokkal alacsonyabb (11% vs 18%).

A munkanélkülieken belül a diplomások aránya mindössze 10% (egyetemet végzettek: 3%, főiskolát végzettek: 7%). Az alacsony végzettségűek aránya 30%.

A másik általános tévhit, hogy kevés a szakmunkás és ezért nem is találni jó szakembert az országban és nincs szakmunkás képzés, és pedig mekkora szükség volna rá. A munkanélküliek között a szakközépiskolát és szakmunkásképzőt végzettek aránya 33%. 

Mindez persze nem zárja ki, hogy _jó_ szakembert nehéz legyen találni. Mint ahogy az is előfordul, hogy a friss diplomásokat nem végzettségüknek megfelelően foglalkoztatják. Erről még lesz szó később.

1 megjegyzés:

  1. Nehéz helyzetben van a hitelfelvételhez, vagy sürgős pénzügyi támogatásra van szüksége, kölcsönöket nyújtunk 1000 és 100 000 000 millió dollár között 2% -os kamatláb mellett, valamint személyi kölcsönöket (biztonságos és nem biztonságos) Üzleti hitelek * Otthoni fejlesztés * Inventorhitelek * Autohitelek * Egészségügyi kölcsön stb. Lépjen kapcsolatba velünk ma egy törvényes kölcsön, és mi lesz tőled a legjobb szolgáltatásaink.

    E-mail: lucasloanlendingcompania@gmail.com
    Whatapp: +1(857)325-5437
    Webhely: http://lucasloanlendingcompania.webs.com/

    VálaszTörlés